2011. július 6., szerda

Miért szeretem Hofit?

Én csinálom a blogot...
Miért?
Mert imádom Hofit.
Amikor gyerek voltam, soha nem értettem meg, miért áll le a szilveszteri nagy táncolás bulihangulat a szüleimnél amikor a királyi TV adja a megszokott Hofit.
Mostmár tudom...
Gyereként nem értettem mik azok a fura érthetetlen szavak, amiken dőlnek a szüleim a nevetéstől?
Mostmár tudom...
A kisember életéről beszélt Hofi, a gondokról, de úgy ahogyan senki azóta sem. Kiröhögtük magunkat, a félelmetes felsőbb hatalmakat és mindent ami akkor a begyükben volt az embereknek. Róluk beszélt, a fájdalmaikról, de úgy, hogy közben mindenki dőlt a röhögéstől...
Mit tudott Hofi?
A közeli barátai is tudták, hofinak legendás memóriája és gyorsan pörgő agya volt. Bárhol, bárki próbálta zavarba hozni, az agykerekei azonnal(!) egy olyan kontrát adtak ki, amitől a kérdező jött zavarba...Például Hofit meghívták az akkori gazdagék egy "presztis" vacsorára, ahol a háziasszony így "kedveskedett:
"Gézukám nem kéne egy kicsit fogyni?" mire Hofi azonnal kapcs/ford:
"Hogy úgy nézzek, ki mint te?"
Szóval Hofi...Mostanság, amióta a publikus anyagait és jópár vágatlan gyöngyszemet megszereztem tőle, nincs olyan hét amit elviselnék, hogy nem hallom a hofi humort.
Hofi szemét figyeljétek meg!
Mosolyog...nevetésre ingerel.
Nézd meg!
Hofi legendás memóriáján kívűl amivel abszolút megvett mindenkit, az a színészi tehetsége.
Gondold végig... Bárkit,bárhol,bármikor úgy el tudott játszani,mintha ott állna előtted. Tudjuk színész volt több színházban évtizedekig, de ehhez a talentumhoz pont ez kell!
Nem volt SOHA két egyforma előadása, alakítása, közönsége!
És élt vele, velük és velünk!
Annyira a közönségnek élt, hogy ránk áldozta egészségét, ezért ment el fiatalon...
Köztudott volt, hogy sokszor hulla betegen lépett fel, de a közönség reakciójától annyira jól érezte magát, hogy nem érdekelte az egészségi állapota!
A "Tiszta őrültek Háza" előadás egyik alkalmával rosszul esett a vaságyra,de betört fejjel is végig csinálta...
A "Nevezz csak cucinak" előadás egyik alkalmával az egyik jelenetben a szivacs mellé zuhant, de törött bordákkal is végignyomta a műsorát...
Hofi egyedi, megismételhetetlen korrjaza volt a régmúlt időszaknak olyan tálalásban, amit ő talált ki mindíg és ami miatt SOHASEM felejtjük....

KÍVÁNCSI VAGYOK: TE MIÉRT SZERETED HOFIT? ÍRD MEG!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.