2012. június 24., vasárnap

Hofi hozzászólások XY fórumokon....

"Tegnap a "Hofélia" TV müsorra 92 éves anyosom beült mellém. Együtt „röhögtük”végig a műsort. Régóta nem volt ilyen kellemes estém.
MÜVÉSZ úr!(nem elütés)
A Te legnagyobb érdemed, hogy öszintén el tudtad hitetni, hogy egy vagy közülünk. Remélem ott fennt is, van már saját szinházad, mert itt lent nagyon hiányzol."

"Hofi Géza igaz már fizikailag nincs közöttünk, de olyan maradandót alkotott, amely talán még az unokáimat is túléli. Fantasztikus humora, eredeti előadásmódja, felejthetetlen poénjai, személyes varázsa, megőrzi őt mindannyiunk számára. Azt mondják, igazából az hal meg, akit elfelejtenek;- Hofi Géza él, és élni fog!"

Van abban valami félelmetes, hogy még mindig - vagy még inkább - igaza van az emberi mocskosságot, a politika hasonlíthatatlan bűzét illetőleg.
Ezt egyébként ő is megfogalmazta egyszer, amikor elismerőleg nyilatkozták egy műsoráról - 10 év távlatában - hogy Hofi még mindig milyen aktuális, még mindig milyen pozitív, ami régen mondott.Azt volt a lényege, hogy azért, mert neki annyi idő elteltével még mindig igaza van, azért nem őt kell dicsérni, hanem annak, aki ugyanúgy hagyta a dolgokat, annak alámenni ököllel, és ütni, hogy le se essen, hogy száradjon meg a levegőben.

Tudjátok, kinek kellene alámenni és ütni, hogy le se essen? A mindenkori politikusokon túl, nekünk, mindannyiunknak. Mert mi tehetünk róla, hogy évtizedek óta a szarban tapicskolunk, és egyre mélyebbre süllyedünk benne."

"Én arra emlékszem, hogy fiatal korom szilveszteri műsorainak nélkülözhetetlen szereplője volt. Addig nem indult a csapat a Kárász utcára, nem játszhatták le az éjféli himnuszt, amíg Hofi műsora le nem ment. Előtte sem néztük a TV-t, és általában utána sem. Csak az Ő műsorát. Rengeteg CD-je, később DVD-je megvan. Nagyon sokszor megnézzük, vagy csak meghallgatjuk, és még mindig tetszik. Még nagyon sokszor ül, amit mond. Szinte az életünk része volt. Hiányzol, Hofi....."

"Nagyon jó volt, mikor elkezdte a közmondást:..addig nyujtózkodj, (kivárt, a közönségböl
valaki befejezte),..arany drága bogaram, te komolyan azt hiszed hogy lesz takaród?
Nagyon aktuális, mint minden poenja ma is.
Borzasztóan hiányzik közülünk.
Nyugodj Békében!"

"Elképesztő ez az RTL Klub. Amikor Jimmy meghalt, fél évig siratták. Hofinak még egy normális búcsúműsort se bírtak készíteni."

"Hofi volt a Király, és az Isten egy személyben! Nagyon bírtam! Az összes előadás anyag megvan mp3-ban, és sokat szoktam hallgatni, szinte nincs az a hét, amikor ne emlékeznék rá valami poénjával... Minden, amit mondott a mai senkiházi politikusokra simán ráillik!!!!
Ő volt az Ász!
Szerintem az igazi StandUp commedy az Ő nevéhez fűződik, nem azokhoz a sok senkiházihoz, akik csak a nyomába akarnak érni, de soha sem fog menni!!! Az igazit Ő hozta be hazánka, nem az a sok szerencsétlen, akik azt hiszik, hogy valamit is tudnak.
Én olylat, hogy showdre club, meg stand up C. soha nem nézek, nem is fogok, de ha megy a TV-ben egy régi Hofi felvétel az tutti, hogy megnézem, akárhányszor is láttam!"



"Meghalt a Hofi, oda az igazság!
Csak a gazság maradt!"


Tanulságos hozzászólások...Igaz ami igaz, azóta rendszerek jöttek és mentek, de mi még mindíg ugyanabban a kakiban tocsogunk. A magyar nép pedig birka volt és lesz is...tűr, vár, kivár és dühöng, de sohasem tesz semmit. Már mindent kiraboltak , eladtak alóllunk, de még most is tűrünk....sajna ez van...
Ezért szomorú, hogy az isteni hofi minden szava akár ma is aktuális lehetne...nem???



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.