2012. május 20., vasárnap

Érdekességek Hofiról 3.

- Hofi autó nyeremény betét könyven Moszkvicsot nyert. Azon tanult meg vezetni. Később el is lopták, de megkerült üres benzin tankkal. Aztán Renault, majd kis bogárhátúja volt, aztán egy vajszínű Mercedese, majd egy fehér cabriója. Szerette nagyon. Egyik korai haknijuk alkalmával úgy fejreálltak a kocsival, hogy a rendőr elöször azt kérdezte: "Hányan haltak meg?"
- Ügyeskezű rajzos volt, főleg a karikatúrákat szerette, később porcelángyárban is dolgozott ahol nagy hasznát vette kézügyességének.
- Közepes tanuló volt, a gimi utolsó évében matematikából meg is bukott, így másik gimiben tudott leérettségizni.
- Debrecenben hosszú évekig volt mindenes színész Szendrő Józsefnél, ahol már első komolyabb sikereit is aratta. Ott került nagyon jó barátságba Latinovics Zoltánnal. Szerették. (lásd "elég az hozzá c. felvételt). Pedig kezdetben igen szegényen éltek az ottani albérletükben, de később már jól megéltek.
- Bár Visegrádon gyönyörű villát épített, mégis egy 6.-ik kerületi 4 szobás lakásban élte le élete nagy részét az Anker közben.
- Anyósa valóban nem szerette Hofit, velük is élt sokáig - innen a szuper anyós viccei.
- Inkább paródiái révén robbant be a köztudatba, és volt egy- két nagy sikerű előadása saját élete történeteiről. A politika irányába Komlós terelgette a Mikroszkóp színpadon, és a bombasiker így indult.

folytatjuk....

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.